# **Zorgacceleratie studiereis 9 – 16 november 2019**

(Digital Healthcare Innovation study trip to China)

## Saturday 9th November 2019

Morning departure flight Amsterdam to Shanghai

# **Sunday 10th November 2019**

Morning arrival at Shanghai Travelling to Hangzhou by bus (3 hours)

12:00 check-in hotel & lunch

13:30 start optional tour/leisure activity

#### 17:30 Introduction Chinese healthcare system (2,5 hours)

Chang Liu, Managing Director for Singapore, Mainland China, and Hong Kong

20:00 Dinner

## Monday 11th November

07:30 Breakfast

08:30 Travelling to meeting WeDoctor (30 min)

#### 09:00 meeting We doctor (2,5 hours)

Vera Luo, Business Development Coordinator, We Doctor

11:30 travel to Alibaba (20 minutes)

12:00 lunch (Lunch with company or lunch discussion) 1 hour

#### 13:00 meeting Alibaba (2,5 hours)

Ke Yan, Vice President Ali Health

15:30 travelling to hotel

19:00 dinner

## **Tuesday 12th November**

07:00 Breakfast

07:30 Check out

07:45 Travelling to Shanghai (2-3 hours)

#### 10:30 Meeting Yitu (2,5 hours)

Jingyi LI, PR Director

13:00 lunch & travelling

# 14:30 Jiahui Health ecosystem / Shanghai Jiahui Intèrnational Hospital (2,5 hours) Ge Feng, Jiahui Health, CEO Dr. David J. Cook, Chief Clinical Officer of Jiahui Health

17:00 travelling18:00 Check in hotel

19:30 diner

## **Wednesday 13th November**

07:00 Breakfast 08:30 Check out

#### 09:00 Meeting Ping An Healthcare and Technology Company Limited (2,5 hours)

Hong SUN, Director of PingAn Good Doctor Hospital

11:30 lunch & travelling

#### 13:30 Tencent Trusted Doctor (2 hours)

Renrui WANG, CEO Martin SHEN, President

15:30 Travelling to hotel

19:00 Networking dinner with Chinese counterparts

# **Thursday 14th November**

07:00 Breakfast07:30 Check out08:00 By bullet train to Beijing (4,5 hours)

### 13:30 Peking Union Medical College Hospital (2 hours)

Wenkai Li, Director and Chief Representative of Beijing Office

#### 16:00 Health 100 / Mei Nian Onehealth (2 hours)

Miffy Dong, Health Industry Fund Venture Partner

18:30 Check in hotel

19:00 Optional drinks @ hotel bar

19:30 Network dinner

# Friday 15th November

07:30 Breakfast

08:00 Travelling to meeting

#### 09:00 LinkDoc (2 hours)

Bin Zhou, Head of Strategy & Investment

11:00 Lunch & travelling

#### 13:00 Yidu (2 hours)

Nancy Yang, President/Chief Financial Officer

- 15:00 to hotel
- 16:00 Group discussion to review learnings to take home (2 hours)
- 19:00 Dinner

# Saturday 16<sup>th</sup> November

- 07:30 Breakfast
- 08:00 Check out hotel
- 08:30 Departure hotel, travelling to airport
- 10:00 Arrival at airport
- 11:55 Departure flight
- 15:30 Arrival Schiphol airport, Amsterdam